Φωτια Ηρακλειο / Ηράκλειο Κρήτης: Ζημιές από τη φωτιά στο εργοστάσιο - Στο ... - Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Φωτια Ηρακλειο / Ηράκλειο Κρήτης: Ζημιές από τη φωτιά στο εργοστάσιο - Στο ... - Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω.

Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση.

Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Απομακρύνονται κάτοικοι από ...
Μεγάλη φωτιά στην Κρήτη: Απομακρύνονται κάτοικοι από ... from www.newsit.gr
Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού

Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης.

Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες.

Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Κρήτη: Φωτιά στο Ηράκλειο -Καίει επιχείρηση ανταλλακτικών ...
Κρήτη: Φωτιά στο Ηράκλειο -Καίει επιχείρηση ανταλλακτικών ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο.

Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας, βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη για την κατάσβεση φωτιάς κοντά στο μποδοσάκειο στο ηράκλειο. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Μαίνεται η φωτιά στη σάμο: Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Υπό έλεγχο η φωτιά στο νησί της κω. «παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Ηράκλειο: Καλά νέα από τη φωτιά στην αποθήκη - Συνεχίζεται ...
Ηράκλειο: Καλά νέα από τη φωτιά στην αποθήκη - Συνεχίζεται ... from www.ekriti.gr
Ηρακλειο αγιοσ νικολαοσ ιεραπετρα σητεια μοιρεσ νεαπολισ τυμπακι αρκαλοχωρι ρεθυμνο χανια. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν.

Μαίνεται η φωτιά στη σάμο:

Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια. Μία τεράστια καταστροφή υπέστη κτηνοτρόφος στο ηράκλειο και συγκεκριμένα στις δαφνές μετά από φωτιά που ξέσπασε στον στάβλο που διατηρεί και στην οποία δυστυχώς κάηκαν ζώα. Oι δυνάμεις αρχίζουν και συγκεντρώνονται στη λίμνη της εύβοιας όπου η φωτιά έχει επικίνδυνες διαστάσεις. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook